Over podologie

Verhelpen en voorkomen van voet- en houdingsklachten

Wij zoeken naar de oorzaak van uw voetklachten en houdings- en bewegingsklachten die hun oorzaak vinden in (een verkeerde stand van) de voeten. De voet staat niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het lichaam. Een verkeerde stand van de voet(en) kan klachten veroorzaken, maar door pijn of bewegingsbeperking kan een verkeerde houding ontstaan. Dit kan ook weer andere klachten hogerop in het lichaam veroorzaken.

Denk hierbij dus niet alleen aan voetklachten, maar ook aan klachten van enkels, knieën, heup, rug en nek of hoofdpijnklachten. Ook sporters, mensen met reuma of diabetes, mensen die klachten ondervinden als gevolg van chemokuren en kinderen kunnen (preventief) door de podoloog worden geholpen.

Vele oplossingen

Wij helpen onze patiënten door middel van op maat gemaakte therapiezolen, therapiesokken, schoenaanpassingen, ortheses, schoenadvies, zelfzorg advies, het toepassen van nagelbeugeltechnieken en vilttechnieken en indien nodig door middel van instrumentele behandelingen (eelt en likdoorns verwijderen, hypertrofische nagels behandelen etc.)

De podoloog zoekt naar een oplossing voor uw voetklachten en/of uw houdings- of bewegingsklachten die voortkomen uit een verkeerde stand van de voeten.

Maak een afspraak in Brielle

Wilt u een afspraak maken bij onze podoloog in Brielle? Klik dan op onderstaande knop. U kunt zowel online als per telefoon een afspraak inplannen.

Maak een afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.