Behandelingen door de medische pedicure

Basis / medisch pedicure behandeling

Een (medisch) pedicure behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het knippen en polijsten van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, het verwijderen van likdoorns, het behandelen van kloven, het dunner frezen van verdikte nagels en schimmelnagels (kalknagels), het behandelen van ingroeiende nagels en het incrèmen van de voeten.

Pedicure behandeling ambulant

Indien u niet naar de praktijk kunt komen dan bestaat de mogelijkheid dat wij bij u aan huis komen om uw voeten te verzorgen. Wij rekenen hier wel een extra tarief voor.

Tarieven

Pedicure Tarieven 2019

  • (Medisch) pedicure 0-30 min. € 36
  • (Medisch) pedicure 0-45 min. € 44
  • (Medisch) pedicure aan huis € 39
  • Orthese vanaf € 22,50 + consult € 20
  • Nagelbeugel vanaf € 32,50 + consult € 20
  • Anti druk technieken en nagelregulatie vanaf € 20 + consult € 20

Diabetespatiënten die via de podotherapeut een vergoeding krijgen voor de medisch noodzakelijke voetzorg door de medisch pedicure, betalen zelf €10 per behandeling voor de niet medisch noodzakelijke voetzorg.

Wij werken samen met podotherapie Avante en RondOm. De screening voor Diabetespatiënten door podotherapie Avante vind plaats bij Podozorg Brielle, afspraken gaan via podotherapie Avante.

Maak een afspraak in Brielle

Wilt u een afspraak maken bij onze medisch pedicure in Brielle? Klik dan op onderstaande knop. U kunt zowel online als per telefoon een afspraak inplannen.

Maak een afspraak

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.