Maak een afspraak

Een online afspraak maken

Via ons online systeem kunt u gemakkelijk zelf een afspraak plannen in onze agenda. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

Het online boeken als bestaande klant is zeer eenvoudig. Als u bij ons met uw e-mailadres bekend bent, is het enige wat u hoeft te doen: Kiezen voor de optie “WACHTWOORD OPVRAGEN”. Het wachtwoord wordt direct aan u verzonden. U kunt vervolgens inloggen met uw emailadres als inlognaam en het toegestuurde wachtwoord als wachtwoord.

Lukt dit niet?

Als het niet lukt, kan het zijn dat u niet of met een andere e-mailadres bekend bent bij ons. Bel gerust, zodat wij het even voor u nakijken of kies voor de optie “REGISTREREN NIEUWE KLANT”. Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn!

Telefonisch een afspraak inplannen

Wilt u binnen 2 dagen een afspraak dan kunt u telefonisch of per email informeren of er nog een “last minute” plekje beschikbaar is, bijvoorbeeld door een afmelding. U kunt iedere werkdag bellen naar 06-10087478. Ik zal altijd proberen u zo snel mogelijk te helpen en lange wachttijden te voorkomen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.